Tear trough

 

Har man tegn på søkk eller blå ringer under øynene, er tear trough behandlingen som får deg til å se yngre og mer opplagt ut.

Det periorbitale området (øye) består av tynn hud og oftest er det her de første rynkene blir synlige. Når man blir eldre blir også øyehulen i selve hodeskallen større og øyet synker inn.
Enkeltvis eller i kombinasjon med livstil, sol og genetisk arv, bidrar dette til at man ser sliten, trøtt og dratt ut.

Behandling rundt øyne krever utvidet anatomiforståelse, god erfaring, og ikke minst avanserte teknikker og produktforståelse. Behandler må passe på ikke å overbehandle og som kunde bør man være litt tålmodig.
Dette er definitivt ikke den behandlingen du skal "shoppe pris" på. Her er kompetanse mer enn viktig.

Optimalt resultat kommer ofte etter et par uker, selv om mange ser klar forbedring etter kun etter et par dager.
Ønsker man behandling av tear trough må Teosyal filler settes dypt og under orbitamuskelen (muskelen rundt øyet).
Man kan bli tørr i øynene etter tear trough behandling på grunn av press mot lymfedrenasje. Si fra til behandler dersom du normalt har tørre øyne, slik at dette tas med i vurderingen før behandling.

Behandlingen passer for alle, men best resultat er det på personer som ikke har for mye overskudd av hud,
fortsatt god spenst i huden og har en god drenering rundt øynene. For å avdekke dette foretar behandler en test før behandlingen ved å klype i huden under øyet. Trekker huden seg raskt tilbake er elastisiteten god. Behandlingen utføres ikke på personer som er gravide eller ammende.