Skinbooster

 

Injeksjoner med Skinbooster har helt unike egenskaper som gjenfukter huden på dypet, bedrer hudkvaliteten og gir et naturlig og friskt utseende. Skinbooster strammer opp hud som begynner å miste sin elastitet og spenst.

Skinbooster er hudforyngelse i ordets rette forstand og den prisbelønte TEOSYAL PureSense Redensity (I) er formulert med rensede anti-aging ingredienser som aminosyrer, antioksidanter, mineraler, hydratiserende hyaluronsyre og vitaminer. Alle disse ingrediensene er naturlig tilstede i huden.

For å forstå hvordan behandlingen virker er det nyttig å forstå hvordan huden din fungerer.  Huden forandres med alderen og aldringsprosessen gjør at den mister volum og spenst. Et av de viktige stoffene i huden er Hyaluronsyre. Det er denne som binder vann og fukter huden innenfra, og dermed skaper volum, spenst og struktur i ansiktet. I 20-årene reduseres kroppens evne til å produsere kollagen og hyaluronsyre, noe som resulterer i at huden blir mer tørr og mindre elastisk. Dermed dukker det opp linjer og rynker på hudoverflaten, og huden blir slappere, spesielt ved kjeven, munnpartiet og halsen.

For å beholde huden sunn og spenstig benyttes TEOSYAL PureSense Redensity (I) både til behandling og forebygging. De unike egenskapene i denne injeksjonsbehandlinger gjør at selv de minste linjer i huden kan behandles.

 

Om behandlingen


TEOSYAL PureSense Redensity (I) består som oftest av 1–4 behandlinger med 2–4 ukers intervall mellom behandlingene. Under behandlingen injiseres mikrodoser av hyaluronsyre inn under huden ved hjelp av tynne nåler.

Du får god bedøvelse i forkant av behandlingen slik at det er lite smertefullt. Etter behandlingen er huden rød med små hevelser som ligner myggstikk, men dette forsvinner i løpet av et par timer. Blåmerker kan forekomme og kan dekkes til med makeup etter seks timer.

TEOSYAL PureSense Redensity (I) egner seg godt til følgende behandlinger:

  • Små linjer og slapp hud i hele ansiktet.

  • Stramme opp kinnbeinspartiet.

  • I lepper som har mistet volum, spenst og fukt.

  • På brystpartiet og halsen.

  • På hender.

  • For behandling av acne-arr.

  • For deg som sliter med tørr og sensitiv hud etter svangerskap, langvarig sykdom, cellegiftbehandling eller annen langvarig medisinering på grunn av genetikk, klima eller hudsykdommer.

Behandlingen gir umiddelbar virkning, men hudkvaliteten og resultatet blir gradvis bedre gjennom 6–12 måneder etter behandlingen. For vedlikehold etter behandlingen anbefales det 1–2 behandlinger med 6–12 måneders mellomrom, alt etter utgangspunkt og hudkvalitet.