Profhilo

 

Er du lei av slapp, kreppet og løs hud på hals, hender, ansikt og décolleté/bryst?

Profhilo er den nyeste og mest innovative behandling til disse områdene. 

Profhilo anvendes også på armer, knær eller mage hvor huden har mistet sin elastisitet.

Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden, noe som medfører en aldrende- og løs hud.

Profhilo er utviklet til å gjenskape en naturlig foryngelse av huden.

HYALURONSYRE

Profhilo består av hyaluronsyre som injiseres inn under huden via få stikk. Hyaluronsyren i Profhilo er helt annerledes oppbygd enn den vi kjenner fra fillers og skinboosters.

Det naturlige sukkerstoffet er varmebehandlet på en bestemt måte, som sammen med dens unike formel gjør det mulig å stimulere hudens egen kollagen- og elastinproduksjon.

Profhilo er markedets mest rene og naturlige form for hyaluronsyre da den er fri for BDDE bindinger, som vi kjenner fra fillers og skinboosters.

AWARD VINNENDE BEHANDLING

Profhilo har vunnet THE AESTHETICS AWARD som årets mest innovative behandling.

Profhilo er hverken en filler eller en skinbooster. Produktet anses for å være en bio-stimulator, da den får vår egen hud til å produsere store mengder av kollagen og elastin, som fører til at huden strammes opp og rynker glattes ut.

SLIK FOREGÅR BEHANDLINGEN

Profhilo injiseres via meget få stikk i områder med løs og kreppet hud.

Etter injeksjonen spres produktet og medfører en foryngelse av huden. Profhilo gir ikke volum som ved filler injeksjoner. Resultatet blir aldri kunstig eller unaturlig!

ETTER BEHANDLINGEN

Umiddelbart etter behandlingen kan stikkene, hvor injeksjonen er utført, ses. Det kan ligne små myggstikk. Disse forsvinner innenfor 12-24 timer. Det kan også oppstå forbigående blåmerker. Som utgangspunkt kan man dra på jobb dagen etter behandling.

En vil først kunne se resultatet etter fire uker. Løft, fukt og glød.

Resultatet av behandlingen er langvarig, og kan holde over et år. Vi anbefaler å holde det flotte resultat vedlike med én behandling i året.