Personvernerklæring for Klinikk Harmonia AS

 

Om behandlingsansvarlig

Denne personvernerklæringen gjelder for personopplysninger som registreres i forbindelse med timebestillinger på nettstedet www.gryoglend.no. Klinikk Harmonia AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn. Våre kontaktopplysninger finner du på vår hjemmeside www.gryoglend.


Formålet med å samle inn personopplysninger
For å kunne bestille time i klinikken på nett, må du registrere en brukerprofil med ditt mobiltelefonnummer, din e-postadresse og navnet ditt. Formålet med å behandle personopplysningene er for å kunne oppfylle våre avtaler med deg. Slik ivaretar vi både dine og våre interesser når du gjør en digital timebestilling. Videre kan personopplysningene benyttes til å sende deg kommunikasjon, som for eksempel en sms med påminnelse om timen din.

Behandlingen av dine personopplysninger skjer i tråd med samtykkene du har gitt og blir behandlet i henhold til personopplysningsloven, bokføringsloven og eventuelle andre relevante lover.

Hvilke opplysninger samles inn
Klinikk Harmonia AS behandler personopplysninger som du har oppgitt ved registrering av en brukerprofil, som navn, telefonnummer, e-postadresse, kjønn, fødselsdato og din postadresse. Ønsker du å endre disse opplysningene gjør du det ved å logge deg inn på din “profil” via vår timebestilling.

Vi behandler også opplysninger om din kjøpshistorikk. Dette er for eksempel tid og dato for når du besøkte klinikken, hvilke behandlinger og/eller produkter du kjøpte og hva du betalte.

Din respons på generelle kampanjer, e-post og sms-utsendelser og innlogget aktivitet på nett og i app kan bli lagret.

Hvordan vi benytter dine opplysninger
Vi benytter personopplysningene du selv har registrert, og opplysninger som oppstår når du benytter deg av klinikkens tjenester, for å kunne oppfylle våre avtaler med deg. Det gjelder for eksempel timer eller produkter du har bestilt i klinikken.

Når du gjør en digital timebestilling i klinikken, vil du alltid motta en timebekreftelse på SMS og/eller e-post fra klinikken du har en avtale med. I forkant av besøket vil du kunne motta timepåminnelser på SMS om avtalen din.


I tråd med dine samtykker til kommunikasjon vil klinikken du har bestilt time hos kunne sende deg tilbud og annen type målrettet kommunikasjon som klinikken mener er relevant for deg. For eksempel kan slik kommunikasjon sendes på SMS, e-post eller i andre digitale kanaler, som Facebook, Instagram etc.

Hvem deler Klinikk Harmonia AS opplysninger med (utlevering)
Personopplysninger som du registrerer hos Klinikk Harmonia AS utleveres ikke til andre virksomheter eller organisasjoner uten at du har gitt et frivillig, aktivt og informert samtykke til utlevering.

Hvem behandler dine personopplysninger (databehandlere og underdatabehandlere)
Klinikk Harmonia AS benytter seg av Hano, som leveres av Hano AS. Hano er et butikkdatasystem for frisør, hud- og velværeklinikker i Norge, og behandlingen av dine registrerte personopplysninger reguleres av en databehandleravtale inngått mellom Klinikk Harmonia AS og Hano AS.

Videre bidrar andre selskaper i behandlingen av personopplysninger på vegne av Hano AS, og opplysningene behandles i tråd med inngåtte databehandleravtaler der sikkerheten til dine personopplysninger har førsteprioritet.

Endringer
Klinikk Harmonia AS kan endre samtykke vilkår og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. Ved endringer som krever ditt samtykke vil du bli bedt om å samtykke til nye vilkår når du logger deg inn på din “profil”.

Dine rettigheter
Du kan når som helst redigere dine kontaktopplysninger og trekke tilbake eller gi samtykke til kommunikasjon når du er logget inn på din “profil” via vår hjemmeside. Som innlogget bruker har du innsyn i dine personopplysninger og din kjøpshistorikk.


Ønsker du å få tilsendt alle personopplysninger klinikken har lagret om deg må du kontakte klinikken, eller logge deg inn på din “profil” via klinikkens hjemmeside.

Dersom du vil endre opplysninger som du ikke selv kan endre ved innlogging via klinikkens hjemmeside, for eksempel mobilnummeret ditt, må du ta kontakt med klinikken innenfor åpningstiden.

Dersom du vil kreve at dine personopplysninger skal bli slettet, kan du kontakte klinikken på telefon eller e-post. Kontaktopplysninger finner du på www.gryoglend.

Dersom du krever dataportabilitet, som er retten til å ta med seg egne personopplysninger til en annen virksomhet, gjelder denne retten kun personopplysninger som du selv har gitt til klinikken. Det vil si kontaktinformasjonen din.

Sletting av personopplysninger
Vi lagrer og viser din besøks- og kjøpshistorikk for de siste fem årene når du er aktiv kunde i klinikken, det vil si at du har ett eller flere besøk per 12 måneder.

Dersom du ikke lenger er aktiv kunde i klinikken slettes dine personopplysninger og besøks- og kjøpshistorikk automatisk når det er mer enn 36 måneder siden forrige besøk.

Du kan når som helst be om at dine personopplysninger slettes. Det vil imidlertid bety at du må registrere deg på nytt dersom du på et senere tidspunkt ønsker å bestille en ny time hos klinikken.

Kundeservice
Har du spørsmål om dine personopplysninger eller ønsker innsyn, ta kontakt med klinikken innenfor åpningstidene på telefon eller på e-post. Kontaktopplysninger finner du på www.gryoglend.no

Personvernombud
Har du spørsmål om eller er uenig i hvordan Klinikk Harmonia AS behandler personopplysninger, kan du sende en e-post der du beskriver hva din henvendelse gjelder. Kontaktopplysninger finner du på www.gryoglend.no

Har du spørsmål om eller er uenig i hvordan vår databehandler Hano AS behandler personopplysninger, kan du sende e-post til support@hano.no.

Du kan klage på hvordan Klinikk Harmonia AS eller databehandler Hano AS behandler dine personopplysninger til Datatilsynet: e-post: postkasse@datatilsynet.no , telefon: 22 39 69 00.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser: post@harmonia.no

Klinikk harmonia AS
Kommandantvei 74
4309 Sandnes