Om Gry

 
 

Min visjon

Å ta vare på sin ytre og indre skjønnhet har en positiv mental effekt på de fleste av oss. Når alderen etter hvert setter sine spor i form av rynker og hengende hudfolder, er det fint å kunne gjøre noen kosmetiske behandlinger som gir oss tilbake noe av det som forsvant. Mitt mål er at du skal føle deg fresh på en naturlig måte. Du skal beholde ditt særpreg uten å få et mimikkløst uttrykk. Vi skal eldes med stil og jeg gjør mitt ytterste for at resultatet skal bli naturlig. Det samme gjelder for yngre mennesker som ønsker å forebygge og forsinke aldringsprosessen.

I tillegg til kosmetisk sykepleie har jeg en to-årig coach-utdannelse. Kosmetisk sykepleie og coaching kan for noen virke paradoksalt. Jeg tror på at vår indre tilstand påvirker vårt utseende og glans, på samme måte som ytre velvære og skjønnhet har positiv innvirkning på sinnsstemningen vår. Jeg er opptatt at vi lærer oss å leve i nuet, nyte øyeblikkene og får mer indre glede – og det å føle seg fresh virker innover!

Det er viktig for meg at du føler trygghet og tillit til meg som kosmetisk sykepleier. Derfor setter jeg av god tid til hver enkelt kunde for at vi sammen skal finne den beste løsningen for deg og de resultatene du ønsker.

 
 
 
Gry
 
 

Min bakgrunn og erfaring

Jeg har spesialisert meg i medisinske og kosmetiske behandlinger under Dr. Kieren Bong og Dr. Stein Tveten – begge meget anerkjente kosmetiske kirurger.

Flere ganger i året deltar jeg i videre- og etterutdanning ved anerkjente europeiske klinikker for å kunne tilby deg det nyeste og beste innen injeksjonsbehandlinger.

Jeg var ferdig utdannet sykepleier i 1996 og jobbet innen intensiv- og akuttsykepleie ved SUS og Sandnes Kommune i 15 år. Jeg har praktisert kosmetisk sykepleie siden 2008 ved flere klinikker i Nord- og Sør-Rogaland før jeg startet min egen praksis i 2011. Samme år ble jeg sertifisert NLP og HR coach.

I dag er jeg daglig leder, kosmetisk sykepleier og coach ved Harmonia AS. 

Medisinsk ansvarlig lege ved Klinikk Harmonia er

Dr. Gunnar Lea

 

Jobb Erfaring

  • 1996 - 2000 Ortopedisk avd. SUS

  • 2000 - 2006 Sandnes Legevakt

  • 2006 - 2011 Medisinsk Intensiv avd SUS

  • 2011 - 2019 Kosmetisk Sykepleier Klinikk Harmonia