Mesoterapi

 

Mesoterapi er en effektiv injeksjonbehandling som gir huden ny vitalitet gjennom mange små injeksjoner.

Mesoterapi tilfører vitaminer, antioksidanter og hyaluronsyre, og etterlater huden frisk og glødende.

Mesoterapi brukes til følgende behandlinger:

  • Tørr, slapp og uelastisk hud

  • Gusten hud

  • Pigmentflekker

  • Rynker, grov hud

  • Ujevn hudtone

  • Solskader

  • Acne-arr

Behandlingen utføres på en rekke områder for å oppnå et yngre utseende. De mest vanlige behandlingsområdene er ansikt, hals, bryst, håndrygg, innersiden av armer, innersiden av bein og på magen. Behandlingen gjøres med en meget tynn nål som gir små lette stikk, i hudens overflate.

Kombinasjonen av unike næringsstoffer og mange små stikk stimulerer hudens gjenoppbygning. Huden får en ny styrke og glød, rynker reduseres og den optimale fuktbalansen i huden gjenopprettes.

Effekten oppstår umiddelbart, men det går 2–3 uker etter behandlingen før man får full effekt. Det anbefales å gjennomføre minimum tre behandlinger da dette kan gi en mer langvarig rynkereduserende effekt på huden. Huden er rød like etter behandlingen, og små blåmerker eller lett hevelse kan forekomme. Dette kan vare i 2–3 dager eller lenger for personer med sensitiv hud. Behandlingen gjennomføres med lett bedøvelse i forkant.

Du kan benytte make up 6 timer etter behandlingen. Du kan også være i sportslig aktivitet behandlingsdagen.

Behandlingen kan brukes på alle hudtyper, men gis ikke til personer med autoimmune sykdommer eller dersom det er en kjent allergi overfor hyaluronsyre, immunterapeutiske behandlinger, eller med betennelser i huden.

Fem ulike virkemekanismer av mesoterapi

Age-less meso

Age less er en booster og revitaliserende meso basert på 63 aktive ingredienser! Den virker revitaliserende og dypt hydrerende på hud som trenger en lysnende behandling og klarere hudtone. Den gjenoppretter mer elastisitet eller fylde.

No gravity meso
no_gravity er en målrettet behandling mot rynker og slapp hud. Den har sterkt restrukturerende, fuktighetsgivende og oppstrammende egenskaper.

White-up meso
White-up er den ultimate behandling mot pigmentering og for lysnende effekt.

Etter få applikasjoner lysner hudtonen og det oppnås imponerende resultater på lang sikt. Behandlingen kan utføres på alle hudtyper, men anbefales ikke for personer som har hudbetennelser, er allergiske mot hyaluronsyre eller lider av autoimmune sykdommer.

Ultim-eyes meso
Ultim-eyes er en komplett behandling for å opprettholde en fast og lysnet øyekontur.

Ultim-eyes bidrar til å behandle og forhindre alle utfordringer for dette følsomme området i ett produkt: poser og mørke sirkler under øyne, rynker, slapp hud og tørrhet.

Hair flash meso
Hair flash er en behandling for menn og kvinner med hårrelaterte problemer som tap av tetthet, androgen alopecia, tørrhet, skjørhet, og tynt hår. Det er en effektiv formel designet for å bekjempe tynt hår, stimulere til gjenvekst og redusere hårtap.