Leppebehandling

 

Noen mennesker har naturlig smale lepper og ønsker en leppeforstørrelse som fremdeles ser naturlig ut eller en mer definert leppekontur.

Med økende alder blir ofte leppene smalere, mister sin spenst og fasong, og noen får linjer over leppekanten – såkalte «røykelinjer». Både lepper uten spenst, røykelinjer og kronisk tørre lepper kan behandles med Teosyal fillers uten at leppene forstørres. En slik behandling virker forebyggende på leppenes aldring og gir et mykt og naturlig resultat. Teosyal kan også brukes til å løfte sure munnviker eller marionettelinjer.

Alle leppebehandlinger utføres for å oppnå et naturlig og vakkert resultat, og det blir alltid tatt utgangspunkt i kundens naturlige lepper for å oppnå fin symmetri og helhet i ansiktet.

Teosyal inneholder Lidokain bedøvelse, noe som gjør at behandlingen blir mer behagelig for deg. I tillegg kan man få tannlegebedøvelse eller bedøvelsekrem for en nærmest smertefri leppebehandling.

Behandling av lepper vil ofte medføre en liten hevelse i noen dager i etterkant. Blåmerker kan også oppstå, men er forbigående og kan dekkes med makeup. Det er viktig å avstå fra trening i minst 24 timer etter behandling.

Inntak av Omega 3, alkohol og smertestillende midler med NSAID preparater som Ibux, brexidol, voltaren eller naproxen øker faren for blødninger og påfølgende blåmerker. Dette bør unngås de tre siste døgnene før behandlingen.