Alt du trenger å vite om

Teosyal Fillers

 

Hyaluronsyre er et naturlig og viktig komponent i huden. Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som binder fuktighet, skaper fasthet og elastisitet, som igjen skaper hudens smidige ytre. Allerede tidlig i 20-årene reduseres produksjonen av hyaluronsyre og rundt 40- og 50-års alderen har vi mistet halvparten av hyaluronsyren. Derfor endres huden og utseendet vårt etter hvert som vi eldes. Ansiktet mister sin opprinnelige form og vi får innsunkne partier, huden mister spenst og elastisitet, ansiktslinjer blir mer fremtredende og leppevolumet reduseres.

Teosyal er kunstig fremstilt hyaluronsyre. Teosyal fillers injiseres i huden for å tilføre volum slik at rynker og linjer jevnes ut, og for å øke hudens smidighet.

De vanligste områdene hvor filler brukes er rundt munnen, linjene fra nese til munn og i rynker mellom øynene. Filler brukes også ofte til leppeforstørrelse og til å fremheve leppekonturen, til å fremheve kinnbein og for å gi fylde i ansiktet. En spesialfiller (Redensity 2) kan benyttes for å fjerne blåfarge under øyne eller forbedre innsunkne øyne. Behandling med filler kombineres ofte med botoxbehandling for å få den beste effekten.

Behandling med filler krever Ingen forberedelser. Geléen sprøytes inn i underhuden med svært tynne nåler og effekten oppstår umiddelbart. Merk at smidigheten ofte varer betydelig lenger enn den utfyllende effekten. Behandlingen utføres under en lett lokal bedøvelse for at smerten skal reduseres til et minimum. Den skånsomme behandlingen gjør at du umiddelbart vil kunne gjenoppta normal aktivitet.

  • Rynkefjerning/rynkereduksjon av linjer og rynker i panne

  • Rynkefjerning/rynkereduksjon av linjer og rynker i sinnarynke (glabella)

  • Rynkefjerning/rynkereduksjon av linjer og rynker rundt øynene

  • Rynkefjerning/rynkereduksjon rundt leppekant

  • Rynkefjerning/rynkereduksjon/forebygging av rynker og søkk i hake

  • Reduksjon/fjerning/forebygging av surmunn (munnviker som peker/dras nedover)

 

Restylane_Fillers_Resized for page.png
TEOXANE-TeosyalRHA-range.jpg